MMFs Julematiné 3. desember

Atter en gang, og denne gangen er det nummer 36 i en ubrutt rekke av Julematineer, inviterer Melbo Musikkforening til førjulskonsert. Denne tradisjonskonserten finner som alltid sted i Melbu Samfunnshus den første søndagen i desember kl 12:00.

Her vil det bli servert en god dose med vinter- og julemusikk, mye medtilknytning til vår landsdel. Artister og komponister som Bjarne Olsen, Christel Alsos, Halvdan Sivertsen og Hekla Stålstrenga er alle representert i det fyldige konsertprogrammet vårt. Men som seg hør og bør har vi også ryddet plass til den «tradisjonelle» korpsmusikken.
Vi er også i år så heldige å ha med Melbu Skolekorps, og de vil spille både alene og i fellesnummer med den eldre garde. Solister fra skolekorpset får vi også høre.

I pausen serverer vi gratis kaffe og kaker og vi gjør den siste innspurten i det store lotteriet, som vil trekkes like etterpå.
Vi er også stolte av å ha en representant fra Hadsel Frivilligsentral til stede som skal overrekke årets frivilligpris.
Hjertelig velkommen til Matiné med julestemningsgaranti.