Stor operamatiné på Melbu: LVO og stjernesolister

Stor operamatiné på Melbu: LVO og stjernesolister
11. Mars 14:00

Lofoten og Vesterålen Orkesterforening inviterer til stor operamatiné i Melbu samfunnshus søndag 11. mars! Fire stjernesolister fra den norske og europeiske operascenen kommer sammen med den prisbelønte norske dirigenten Halldis Rønning.
I tillegg til Vesterålens egen sopran, Hege Monica Eskedal, møter publikum den norske operas baryton Ole Jørgen Kristiansen, den portugisiske supertenoren Paulo Ferreira og den internasjonalt kritikerroste mezzosopranen Marianne Beate Kielland. Publikum kan glede seg til øyrikets eget symfoniorkester i toppform og et repertoar fylt opp av de mest berømte ariene fra den internasjonale operascenen. Det blir en musikalsk festmatiné helt uten om det vanlige!

Halldis Rønning er en svært ettertraktet dirigent. LVO er glad for at hun igjen har sagt ja til å dirigere orkesteret. For knapt ett år siden ledet hun med stor suksess LVO-konserten med Arve Tellefsen som solist. Allerede som 18-åring fikk hun «Årets talentpris» gitt av pianisten og dirigenten Vladimir Ashkenazy. I 2015 mottok hun Norsk Komponistforenings pris for sitt arbeid